Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video

En linjebuss med flera passagerare har åkt av vägen i Göteborg

Uppdaterad
Publicerad

Det var vid strax efter 8-tiden på fredagsmorgonen som det kom in ett larm om att en linjebuss vält ner i diket i Torslanda i Göteborg. På bussen ska det ha varit 20-25 passagerare ombord.

Det var på Konghällavägen i Torslanda i Göteborg som en buss körde ner i diket i höjd med Björlanda idrottshall strax efter klockan 8.

– Bussen står upp i diket och vi har lyckats evakuera alla passagerare genom bakdörren, sa ledningsoperatören på Räddningstjänsten i Storgöteborg om olyckan under morgonen.

Polis, ambulans och räddningstjänst fanns på plats. Enligt polisen ska ingen person bland de som fanns ombord på bussen blivit skadade.

Trafiken var stoppad i ena körriktningen i samband med arbetet med olyckan, men vägen är nu åter öppen för trafik enligt Trafikverket.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.