Två skåpbilar och en personbil var inblandade i en olycka utanför Tranemo på tisdagsförmiddagen. Foto: Joakim Eriksson / Agena foto

En person fastklämd efter olycka

Uppdaterad
Publicerad

En person uppges ha blivit fastklämd efter en trafikolycka i Tranemo.

Larmet om olyckan kom in till polisen 09.47. Enligt räddningstjänsten har två skåpbilar och en personbil krockat på riksväg 27 i Tranemo. Olyckan ska ha inträffat i höjd med Kroksjön, i södergående riktning. En person ska ha blivit fastklämd i samband med olyckan.

– De som färdades i personbilen ska vara oskadda. Men vi har en person som satt fast och fick hjälp att komma loss, säger Per Fägersten, inre befäl vid Södra Älvsborgs räddningstjänstförbund.

Två personer fördes till sjukhus. På eftermiddagen uppges båda vara lindrigt skadade och mår efter omständigheterna bra.

Vägen var helt avstängd medan räddningsarbetet pågick. Enligt polisens presstalesperson, Hans Lippens, har räddningstjänst, polis och ambulans nu lämnat platsen,

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.