Två bilar i krock Kungälv – fyra ambulanser larmades

Uppdaterad
Publicerad

Vid 18.40-tiden på fredagskvällen larmades polis, räddningstjänst och ambulans till väg 168 i Kungälv där två personbilar kolliderat.

Det var vid 18.40-tiden på fredagskvällen som två personbilar kolliderat på väg 168 i Kungälv. Initialt skickades fyra ambulanser till platsen, två är kvar på plats.

SOS Alarm uppgav initialt att det rörde sig om fem personbilar.

– Räddningstjänsten ska hålla vägen avstängd fram till klockan 19.45, sa Thomas Fuxborg, polisens presstalesperson i region Väst.

Två personbilar

Thomas Fuxborg uppger att polisen har fått uppgifter om två personbilar.

– Två personer från en av bilarna är förda till sjukhus med oklara skador. Sen är det en förare ur en annan bil som är undersökt av ambulans på plats men hen är inte i behov av någon sjukvård, säger han.

Polisen var vid 20:30-tiden kvar på platsen.

– Polisen är kvar på plats och dirigerar trafiken i väntan på bärgare. Det är just nu begränsad framkomlighet, sa Thomas Fuxborg.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.