Fyra personer misshandlade i Skövde

Uppdaterad
Publicerad

Fyra personer misshandlades med sparkar och slag i Skövde under natten mot lördagen. Två fick föras till sjukhus med ambulans.

– Det är lite oklart exakt vad som hänt, men det handlar om ett bråk utomhus, säger Anna Göransson, polisens presstalesperson i region Väst.

Vid tvåtiden i natt larmades polisen till en adress i Skövde, där flera personer berättade att de blivit slagna. Två män fick föras till sjukhus med ambulans. Ytterligare två personer, en man och en kvinna, skadades också, men var inte i behov av sjukhusvård.

Kommer hålla förhör under dagen

Två män greps och misstänks nu för grov misshandel. En av männen misstänks utöver det för misshandel av normalgraden. Åklagare anhöll männen i morse, och man kommer hålla förhör med både målsägande, misstänkta, och vittnen under lördagen.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.