Foto: Tomas Kihlman

Hon blev småföretagarnas favorit

Uppdaterad
Publicerad

Siv Thuresdotter ligger bakom Qoola Qvinnor och har röstats fram till småföretagarnas favorit i Göteborg.

Siv Thuresdotter och hennes nätverk Qoola Qvinnor blev i torsdags framröstad till småföretagarnas favorit på evenemanget Mitt Företag i Göteborg.

Vad betyder det här för dig?

– Det betyder jättemycket. Dels för min personliga del, att jag får bekräftelse utifrån. Men också för alla som är med – att vi känner att vi är på rätt väg.

Vad är Qoola qvinnor för något?

– Det är framförallt en mötesplats och ett nätverk på webben för företagare och entreprenörer. Men vi har också tagit steget utanför nätet och håller träffar runt om i landet. Träffarna går precis som på webben ut på att inspirera och peppa varandra.

Varför är det bara kvinnor?

– Om man tittar på sociala medier så finns det jättemycket kvinnor som tycker om att  bygga relationer och nätverka. Jag ville knyta an till det och bygga en plattform. Att det då blev kvinnor – tja, jag är kvinna själv! Men vi har män som är med också.

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer