Platsen har spärrats av och en teknisk undersökning startade under dagen efter att en ung man hittats död. Foto: Robert Betzehag / Rescue Photo

Man hittad död i Västsverige

Uppdaterad
Publicerad

En man hittades död i Tanums kommun på fredagmorgonen. Polisen startade inledningsvis en mordutredning, men meddelade senare att de inte misstänker brott.

På fredagsmorgonen larmades polisen till en adress i Tanums kommun efter att en död man hittats. Mannen i 20-årsåldern hittades inomhus, i övrigt är polisen återhållsam med detaljer kring händelsen.

Inledningsvis startades en förundersökning om mord- alternativt dråp.

– Det finns omständigheter på platsen som gör att man inte kan utesluta brott. Man kan inte utesluta att mannen har bragts om livet, sa Peter Adlersson, presstalesperson vid polisen inledningsvis.

Efter att platsen spärrats av och vittnen förhörts meddelade polisen att de inte längre misstänker att mannen bragts om livet.

– Vi misstänker inte brott längre, säger Thomas Fuxborg, presstalesperson vid polisen.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.