Misstänkt mordförsök i Borås – en man gripen

Uppdaterad
Publicerad

En man med skador i bröstet har hittats i stadsdelen Göta i Borås. När polisen kom till platsen kunde de spåra det misstänkta brottet till en lägenhet i området, där en man greps. På onsdagen meddelade polisen att mannen avlidit av sina skador.

Strax efter klockan 16 på tisdagen fick polisen larmet om den skadade mannen, som uppgavs vara skadad i bröstet. Han fördes till sjukhus med ambulans, och polisen grep senare en man i en lägenhet i närheten av platsen där den skadade mannen hittats. Lägenheten har nu spärrats av för en teknisk undersökning.

Omfattningen av mannens skador var till en början okända, men på onsdagen meddelade polisen att mannen som hittades skadad hade avlidit på sjukhus. Polisens utredning hade då lett till att totalt tre män anhållits misstänkta för mord.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.