Hellström sålde slut direkt – ger extra Ullevikonsert

Uppdaterad
Publicerad

Håkan Hellström sålde ut både Ullevi och Stockholms Stadion på mindre än en timme. Och nu släpps biljetter till extrakonserter i båda städerna.

Intresset tycks från fansen aldrig ta slut. Inte heller Håkan Hellströms intresse för att stå på scen. I dag, fredag, släpptes biljetterna till Håkan Hellströms nya sommarturné. Och det är som vanligt kö på biljettsajten.

– Biljetterna säljer som de säljer. Kommer oavsett antal bli fantastiskt, säger Joel Borg på Håkan Hellströms skivbolag Woah Dad.

Och intresset verkar hålla i sig. Redan för ett par dagar sedan lade andrahandssajter ut färdiga annonser inför biljettsläppet från distributörerna och under fredagen tog det mindre än en halvtimme för ståplatsbiljetterna till Ullevikonserten att ta slut.

Och knappt 50 minuter efter biljettsläppet klockan 10 på fredagen var både Ullevi- (29 juli) och Stadionkonserten (10 juni) slutsålda. Därför släpptes biljetter till ytterligare två storkonserter: På Stockholms stadion den 9 juni, och på Ullevi den 28 juli.

Men på SVT Nyheter Västs Facebooksida var tongången en annan när nyheten om turnén kom för ett par dagar sedan.

En kommenterar konsertinflationen som kommer med två turnéer kort efter varandra:

”Känns liite som att exklusiviteten försvinner och liknar en turné som påstods vara den sista men som ändå återkommer år efter år”

En annan säger så här:

”Nu är det enbart hybris och gnidet att nyttja grupptryckshypen för egen vinning till ett sjukt högt biljettpris.”

Fler och fler spelningar

Kort efter de bejublade rekordkonserterna på Ullevi i somras stod det klart att Göteborgsartisten skulle ge ytterligare arenaspelningar under vintern. Ikväll och i morgon spelar Håkan Hellström på Scandinavium.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.