Person flög ur bil vid olycka – ingen i bilen vill uppge vem som körde

Uppdaterad
Publicerad

Under torsdagsmorgonen körde en bil av en väg i Borås och en person flög ut genom bilen vid olyckan. Nu vill ingen av de inblandade i olyckan berätta vem som körde bilen.

Vid 8-tiden på torsdagsmorgonen körde en bil av en väg i Borås och voltade.

– I samband med detta flyger en person ur bilen och han rapporteras senare som medvetslös. När räddningstjänsten kommer till platsen har personen kvicknat till och körs skadad till sjukhus, säger Thomas Fuxborg, polisens presstalesperson i region Väst.

Ingen vill berätta vem som körde

Fyra personer ska ha befunnit sig i bilen, men övriga tre ska ha klarat sig undan med enbart lindriga skador.

– Ingen av de fyra vill berätta vem som kört bilen. Alla fyra kommer att få genomgå kroppsbesiktning för att se om någon varit påverkad av alkohol eller narkotika, säger Thomas Fuxborg.

– De är inte direkt samarbetsvilliga.

Bilen beslagtagen

Polisen uppger att de arbetar vidare med att få fram vem som har kört bilen.

– Vi får se om vi kan fastslå vem som kört bilen. Bilen kommer att tas i beslag för teknisk undersökning. Vi får se om vi kan hitta något där att gå vidare med.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.