Flera poliser var på plats och letade efter en man som smitit från sin bil i Torslanda på onsdagsförmiddagen. Foto: Privat

Intensiv polisjakt efter misstänkt smitning i Torslanda

Uppdaterad
Publicerad

Polisen letar på onsdagsförmiddagen efter en man som inte stannat på polismans tecken och sedan lämnat sin bil springandes i Torslanda på Hisingen.

– Vi är där med ett antal patruller och även helikoptern beordrades till platsen, säger polisens presstalesperson Peter Adlersson till SVT Nyheter Väst.

Vid 11-tiden på onsdagsförmiddagen vägrade en bilist att stanna på polismans tecken vid Nordhagsvägen i Torslanda i Göteborg. Flera patruller kallades till platsen och även en polishelikopter och hundpatrull. Vid 11.30 hade man fortfarande inte fått tag på föraren av bilen.

– Han är misstänkt för vårdslöshet i trafiken och vi letar ett tag till, sa Peter Adlersson som är presstalesperson för polisen i Göteborg.

Enligt vittnen som SVT Nyheter Väst pratat med var det för en stund kaotiskt på platsen med mycket folk och köer.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.