Stopp på E6:an efter trafikolycka

Uppdaterad
Publicerad

En singelolycka inträffade vid tolvtiden på E6 vid Rylandsmotet i Tanum. Det blev stopp i trafiken i båda riktningar. Vid 13.10 öppnades vägen för trafik igen.

– Halkbekämpningen ska vara genomförd också så det ska rulla på sakteliga igen, säger polisens presstalesperson Hans Lippens.

Alla i bilen ska ha kunnat ta sig ur fordonet, och inget tyder på att någon ska vara allvarligt skadad. Vad som orsakat olyckan är än så länge oklart. Enligt SOS Alarm ska de inblandade vara dansktalande, och man uppger att man har haft svårt att kommunicera kring olyckan.

– Det är väldigt halt i området, och omkring 100 meter av vajerräcket är nedkört på platsen, säger polisens presstalesperson Hans Lippens.

Ytterligare en trafikolycka har inträffat i närheten, inte heller där har någon skadats men på grund av halkan har man bestämt att vägen ska sandas och saltas.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.