Minst två skadade efter bråk med tillhyggen på Hisingen

Publicerad

Minst två personer skadades i samband med ett större bråk på Hisingen i Göteborg. Mellan 20 och 40 personer ska ha befunnit sig på platsen.
– Det har varit en stor insats med ett 15-tal patruller på plats, säger Morten Gunneng, vakthavande befäl på polisen i region Väst.

Klockan 15:43 larmades flera polispatruller till Brunnsbo efter ett larm om en pågående misshandel med tillhyggen. Enligt polisen ska mellan 20 och 40 personer ha befunnit sig på platsen i samband med bråket.

– Det har varit ett större bråk på en stor yta. Vi har haft inringare som har pratat om att det har använts järnrör, men vi har inte träffat på någon som har den typen av skador, säger Morten Gunneng.

Två skadade personer

Polisen har hittat två personer som skadats i samband med bråket. Både uppges ha lindriga skador.

– Vi har lokaliserat dessa två, men det är uppenbart att det finns fler slagna och skadade som vi inte känner till. De har inte varit särskilt talföra, säger Morten Gunneng.

Ingen gripen

Vad som ligger bakom bråket är fortfarande oklart.

– Nu ska alla patruller avrapportera. Det finns ett antal uppgifter och en del vittnesförhör som ska knytas ihop till en gemensam lägenbild, säger Morten Gunneng.

Ingen är i nuläget gripen. Polisen kommer upprätta en anmälan om misshandel alternativt grov misshandel.

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer