En man har tidigare suttit häktad misstänkt för medhjälp till mord i ärendet. Han släpptes dock på fri fot i början av september 2021. Foto: SVT

Två anhållna för medhjälp till mord på frisersalong

Uppdaterad
Publicerad

Två män har anhållits misstänkta för inblandning i det mord som skedde på en frisersalong i Högsbo förra sommaren. De misstänks för medhjälp till mord.

Det var den 9 juli i fjol som en man i 25-årsåldern sköts ihjäl med flera skott på en salong. En övervakningskamera inne i salongen fångade hela händelsen på film. På filmen syns hur två maskerade personer kommer in och går fram till offret som sitter i frisörstolen varpå skott avlossas. Därefter springer gärningspersonerna ut från lokalen.

En man har tidigare suttit häktad misstänkt för medhjälp till mord i ärendet. Han släpptes dock på fri fot i början av september 2021.

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.