Foto: SVT

Två personer knivskurna efter bråk på gym

Uppdaterad
Publicerad

Två personer kom in skadade till sjukhus efter ett bråk på ett gym i Borås.

– De båda männen har skador som troligen kom från en kniv, säger Anna Göransson, polisens presstalesperson i region väst.

Händelsen larmades under tisdagseftermiddagen in som en misshandel på ett gym i Borås. Enligt uppgifter då till SOS Alarm ska en person ha blivit knivskuren och försvunnit i en bil.

Polisen kopplades efter larmet in i arbetet och fick uppgifter om att två skadade män hade kommit in till akuten på Borås sjukhus. De båda männen hade skador som troligen kom från en kniv. Polisen misstänker att det är dessa två män som varit involverade i bråket på gymmet.

Två personer knivskurna

En av männen hade lindriga skador med mindre skärsår och en svullen hand, men den andra mannen ska enligt polisen haft något större skador på baksidan av båda benen.

Enligt uppgifter till polisen ska två okända gärningsmän ha lämnat gymmet i samband med gymbråket. Ingen person har gripits.

Polisen har påbörjat en förundersökning i två fall gällande grov misshandel.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.