Foto: Illustrationsskiss Krook och Tjäder / TT

Vilket reportage vill du helst se?

Publicerad

Vi har fått många bra tips om vad vi bör göra reportage om i Skaraborg. Vi tänker att gå vidare med flera av dem, men vilket reportage skulle du helst vilja se?
Nu pågår en omröstning. Rösta på ditt favoritalternativ nedan!

I en tävling efterlyste SVT Nyheter Västs Skaraborgsreporter Bosse Carlqvist nyhetstips. Vinnande tipset kommer att belönas med fyra biljetter till Melodifestivalen i Lidköping. Nu är det upp till dig att vara med och bestämma: Vilket av nyhetstipsen gillar du? Rösta här nedan!

Skridskoisen på Lidköpings torg och Fritidsbanken – en social mötesplats

Tack vare Fritidsbanken – som lånar ut skridskor, hjälm och kälkar – kan man spontant åka mitt i stadskärnan till mysig musik på konstfrusen is, skriver en tipsare till SVT. Tipsaren menar att det har blivit en social yta på en annars väldigt ödslig plats och skapat fysisk aktivitet även hos målgrupper som normalt inte åker skridskor.

Billingensatsningen – hur går det egentligen?

Skövde kommun satsade 300 miljoner på att utveckla fritidsområdet på berget Billingen, men vad blir det av satsningen? Det undrar en tipsare som hört av sig till SVT.

Porträtt på nackskadad kvinna hennes kamp för en operation i Barcelona

En kvinna i Skaraborg som råkat ut för en nackskada hörde av sig till oss. Hon väntar på att bli opererad i Barcelona och kommer troligtvis att själv stå för kostnaderna. Hon vill nu tacka alla som hjälpt henne, stöttat henne på vägen och donerat pengar för operationen.

Hur ser framtiden ut för försvarsmakten i Karlsborg?

Försvarsmakten har fått ett ekonomiskt tillskott. Vad innebär det för regementet K3 i Karlsborg? En av våra tipsare vill att vi tittar mer på detta.

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer