Foto: Niklas Göransson

Vittnen larmade om smällar – man funnen knivskuren

Uppdaterad
Publicerad

En ung man hittades igår stucken på flera ställen av ett vasst föremål vid en spårvagnshållplats i östra Göteborg. Polisen tillkallades efter att vittnen larmat om smällar.

Igår kväll strax innan midnatt larmades polisen om smällar vid Olskrokens spårvagnshållplats i Göteborg. När polisen anländer hittar de en man i 20-årsåldern som blivit stucken flera gånger med ett vasst föremål i benet och blöder kraftigt.

– Han är förd till sjukhus men skadeläget är fortfarande oklart, säger Göran Karlbom vid polisens regionledningscentral.

Det hela ska ha börjat med ett bråk på spårvagnen för att sedan fortsätta på torget vid Olskroken. Efter det inträffade ska den misstänkta ha lämnat platsen i sällskap av ett antal andra personer. Och smällarna som det vittnats om förblir en gåta.

– Smällarna är inget som vi har kunnat fastställa, säger Göran Karlbom

Spolade rent

Räddningstjänsten tillkallades också av polisen.

– Vi vet inte så mycket om vad som hände, men vi fick spola av platsen, säger Johan Eklund larm och ledningsoperatör.

Fallet rubriceras som grov misshandel, men ingen är misstänkt eller gripen i nuläget.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.