Wilmas mamma hoppas att så många som möjligt hjälper till i sökinsatsen idag.

Wilmas mamma ber om hjälp att hitta resten av kroppen

Uppdaterad
Publicerad

I dag lördag fortsätter FIKK, Frivilliga Insatser vid Kris och Katastrof, att söka efter 17-åriga Wilmas kvarlevor. Wilmas mamma uppmanar så många som möjligt att hjälpa till. ”Vi vill kunna begrava hela våran dotter och syster”, skriver hon.

Rättegången mot Wilmas expojkvän startade i veckan. Han nekar fortfarande till att ha något med Wilmas död att göra, trots besvärande bevisning som den kroppsdel man fann i hans lägenhet.

För Wilmas familj är det naturligtvis oerhört viktigt att också resten av kroppen hittas.

Detta har hänt: Försvunnen 17-åring misstänks ha mördats

Tackar för engagemanget

I ett Facebookinlägg vädjar nu Wilmas mamma om hjälp vid dagens sökinsats, något som bland andra Göteborgs-Posten berättat.

”Vädjan. Vill framföra en vädjan att så många som möjligt ansluter till sökinsatsen på lördag som anordnas av FIKK. Vi vill kunna begrava hela våran dotter och syster. Vi är så tacksamma för allt engagemang och kärlek som finns runt Wilma.”, skriver hon.

FIKK har upprättat tre samlingsplatser i Uddevalla. Att det är tre samlingsplatser beror på att regelverket kring coronasmittan hindrar större samlingar av människor. Insatsen är tänkt att pågå fram till klockan 18.

Samlingsplatserna:

Parkeringsplatsen vid Bohusgårdens Hotell: Nordens väg 6

Parkeringsplats intill Shell: Nordmannerödsvägen 1

Parkeringsplats vid IK Oddevolds Klubbstuga: Fossums Kvarnväg 4

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Detta har hänt: Försvunnen 17-åring misstänks ha mördats

Mer i ämnet