Fredric Andersson, lagkapten i Björklöven. Bilden är från säsongen 2018/19. Foto: Erik Mårtensson/TT

Björklöven knep derbysegern framför fullsatta läktare

Björklöven drog längsta strået i gårdagens match mot Modo i hockeyallsvenskan. Stor hjälte blev nyförvärvet Alexander Deilert med två lägliga mål.

Det var Modo som hade pucken med sig inledningsvis av matchen. Efter en mållös första period gjorde gästerna både 1-0 och 2-0 i andra. Men tidigt i tredje kom en reducering via nytillskottet Justin Crandalls klubba och hemmalaget fick upp hoppet.

Det hoppet förvaltates senare på bästa sätt av ett annat nyförvärv, Deilert, som sent i den tredje perioden satte kvitteringspucken och sen dessutom prickade in det matchvinnande målet på övertid.

Nästa match spelas på onsdag. Då väntar Västerås borta.