Bråk och stök i Skellefteå krävde polisinsats

Publicerad

Det var efter midnatt som polispatruller åkte till Krysset på söder i Skellefteå efter uppgifter om att upp emot 20 personer var inblandade i bråk där. Enligt polisen var situationen dock ganska lugn och den kunde sära på grupperingarna.

Ingen person skadades enligt polisen men det gjordes två anmälningar om misshandel.

Det har varit mer stök i Skellefteå inatt. En man i 35-årsåldern som körde bil och stoppades var så full att han inte gick att förhöra. Han fördes till polisstationen för tillnyktring. En 20-åring fick också sova ruset av sig hos polisen efter att ordningsvakter larmat. Den unge mannen gjorde våldsamt motstånd vid ingripandet, skriver polisen på sin hemsida.

Ytterligare en 20-åring är också efter natten misstänkt för drograttfylleri, grov olovlig körning och narkotikabrott efter att ha blivit stoppad på Älvsbacka i Skellefteå.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.