Det är högt tryck på andrahandsmarknaden för bilar. Har du märkt av detta, kanske in samband med en försäljning? Berätta för oss här nedan. Foto: Vilhelm Stokstad/TT

Chatt: Har du sålt din bil nyligen och hur gick det?

Uppdaterad
Publicerad

Att köpa och sälja en bil kan vara en djungel. Har du sålt din bil nyligen? Hur hur gick det i så fall? Har bristen på begagnade bilar gjort att trycket blev särskilt högt när just du skulle sälja?

Dela med dig av dina erfarenheter i SVT:s chatt.

Har du sålt din bil nyligen och hur gick det?

Cissi • Blev galen när vi sålde vår bil privat. Ringde hela tiden folk. Många oseriösa. Gör aldrig om det.

Hanna Granström • Sålde min xc60 för nästan samma inköpspris som för 4 år sedan. Min bil hade gått 10.000 mil och var av årsmodell 2016, köpte den för 255000kr och sålde den för ca 245000kr. Dvs jag hade knappt lagt ut en enda krona på min bil under dessa år men sålde den för 10.000kr i differens på 4 år. Har nu köpt en volvo XC60 -18

Alexandra • Vi sålde vår v70 nyligen och aldrig varit med om att en bilfirma hört av sig och ville köpa den. De kom från Skellefteå ett par timmar efter vi hade pratat i telefon och de nämnde även att det var sådan brist på bilar just nu.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.