Bilden är från en match ifjol. Foto: Erik Mårtensson/TT

Dalen föll i säsongspremiären mot Sirius

Det ville sig inte riktigt för IBK Dalen i säsongspremiären av Svenska Superligan. Sirius var storleken större och vann med 5–1.

Förra säsongen slutade med ett uttåg ur kvartsfinalsserien mot IKSU. Dalen bjöd upp till kamp mot dåvarande regerande mästarna men fick till slut se sig besegrade med 0–3 i matcher.

Under lördagens premiär mot Sirius höll Umeålaget länge matchen jämn, trots ett snabbt mål bakåt tidigt i den första perioden. Innan perioden var över kunde Dalen kvittera genom Camilla Lundin.

Det dröjde till slutet på andra perioden innan hemmalaget Sirius fick in 2–1. Dessvärre skulle resultatet rinna iväg och i slutminuterna på matchen kom både, 3–1, 4–1, och till sist även 5–1.

Nästa lördag väntar hemmapremiär mot Jönköping.