Rivalerna IBK Dalen och Linköping möttes under söndagseftermiddagen.

Tung förlust för IBK Dalen

Det var en minst sagt jämn kamp när rivalerna IBK Dalen och Linköping mötte varandra under söndagseftermiddagen. Matchen slutade i förlust för Umeålaget.

Det var i de sista minuterna som Linköpings Julia Sidklev Persson klubbade in det avgörande målet.

Mållös första period

En icke så händelserik förstaperiod mynnade ut i ett första mål av Linköpings Sofie Rissved i den 26:minuten. Kort därpå kontrade IBK Dalens Linnea Nylén och satte poängställningen 1-1 som varade enda in i nästa period.

Ledning i tredje period

I den tredje perioden tog Umeålaget ledning med 2-1, men inte kort därefter kontrade Linköpings Hanna Garman med 2-2, som senare efterföljdes av det avgörande målet av Sidklev i den 58:e minuten.

Matchen slutade i förlust med 2-3.