Promenader tillsammans – ett sätt att umgås utomhus. Skriv i chatten om pandemin har fått dig att vara mer utomhus. Foto: TT/AFP Sergei Chuzavkov

Har pandemin fått dig att umgås mer utomhus?

Uppdaterad
Publicerad

Coronapandemin har förändrat vårt beteende på många sätt och många söker sig ut för att umgås. Gör du det också? Och vad gör du då du är ute? Berätta gärna i vår chatt!

Och är du ute idag – mejla gärna en bild till: vasterbotten@svt.se

Har pandemin fått dig att umgås mer utomhus? Vilka aktiviteter ägnar du dig åt?

Nicke • December var så slaskig att jag stannade inne mest hela tiden. Nu är det ju kanonvackert i Umeå, så suget växer hela tiden. Siktar på en hel del längdskidor framöver. Jag är inte snabb, men har kul.

Pinnat inlägg

Hej och tack ni som valt att kommentera, eller skicka in bilder. Vi stänger chatten för ikväll nu.

Maja • JOGGA

Cissi • Går promenader och ägnar mig åt snöskottning som om det vore någon form av idrott :-)
Det är ju inte pandemin i sig utan restriktionerna som föranledde att simhallarna stängde som gör att jag tränar utomhus. Jag simmade flera gånger i veckan innan novemberns nedstängning och kommer att återgå till den träningen så fort anläggningarna öppnar upp igen.

Gott om folk i och intill skidspåret på Nydala 😊

Tord • Innan snön och isen kom var jag ute och körde och trampcyklade

Tord • Sitter mest inomhus och har problem med mobiltelefon

Bia Lundberg • Långa dagliga promenader med mål att fota alla statyer som finns i Lycksele! Utmanade av kompisar i Malmö !

Kön för att köpa liftkort till Vitbergsbacken i Skellefteå som öppnade idag.

ll • Ja, mest med mina husdjur.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.