Lars Appelqvist, vd på Löfbergs svarar den butiksanställde som intervjuades i Västerbottensnytt. Foto: Pressbild/Ica Kåges facebook-sida, montage.

Kaffe-vd svarar butiken

Uppdaterad
Publicerad

Nu har Löfbergs vd fått blodad tand och svarar den butiksanställde som intervjuades av Västerbottensnytt med anledning av butiken att tillfälligt plockat bort kaffet. Han har skickat ett öppet brev.

Vd:n skriver så här:

Öppet brev till Alexander Björk på Ica i Kåge.

Skellefteå AIK

Hej Alexander! Jag märker att du ser fram emot finalserien mellan Skellefteå och Färjestad! Det gör jag också – en högtidsstund för oss hockeyälskare!

På förekommen anledning bjuder jag därför ner dig till Karlstad. Så att du får uppleva en riktig hockeyfest! Vi ser en finalmatch tillsammans i vår loge. Samtidigt bjuder jag på en rundtur hos oss på Löfbergs. Och en god kopp kaffe såklart – för det tycker jag alla supportrar (och Ica-kunder) är värda!

Hör av dig när du bestämt vilken match du vill gå på. Vi ses!

Och lagom mycket lycka till ikväll!

Lars Appelqvist, vd på Löfbergs”.

Alexander Björk har precis sett brevet när Västerbottensnytt når honom.

Kommer du åka ner till Karlstad?

– Jag har inte tänkt så mycket på det än. Jag måste ta mig en funderare, säger Alexander Björk.

Hur har det gått med kaffeförsäljningen i dag?

– Ja, det har väl inte gått så bra för just det här märket. Men kunderna tycker det är kul.

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Skellefteå AIK

Mer i ämnet