• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Södertälje i Södertälje kommun, Stockholms län. Det brinner i en industrilokal med kraftig rökutveckling till följd. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Stockholm.

Minibuss och personbil i Vindeln i krock

Publicerad

En personbil och en minibuss har kolliderat i centrala Vindeln. Tre personer var inblandade och samtliga ska ha klarat sig oskadda.

Larmet om kollisionen inkom till SOS 10.13. En minibuss och en personbil krockade i korsningen Karlsgårdsvägen och Fabriksvägen i Vindeln.

Tre personer befann sig i bilarna och samtliga ska ha klarat sig oskadda. Ingen person har behövt lastas i ambulans för sjukvård. Enligt räddningstjänsten var det lugnt på platsen men mindre störningar i trafiken i området och man stannar kvar vid olycksplatsen i väntan på polisen.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.