Vid 17.30 ska en person ha blivit påkörd i höjd med OK/Q8 på Volgsjövägen i Vilhelmina. Foto: Google earth/SVT Grafik

Misstanken: Person i Vilhelmina blev påkörd två gånger – inom några minuter

Uppdaterad
Publicerad

På lördagseftermiddagen larmades polis till Volgsjövägen i Vilhelmina, där en person ska ha blivit påkörd. Enligt polisen så pekar utredningsarbetet på att det sig om två separata trafikolyckor – där samma person ska ha blivit påkörd av två olika bilar. Den påkörda personen fick föras med ambulans till sjukhus.

Vid det första tillfället ska föraren ha smitit från platsen, vilket gör att polisen har skrivit anmälan om smitning och vållande till kroppsskada. Vid det andra tillfället, några minuter senare, ska föraren ha stannat och polisen utreder om det kan röra sig om vållande till kroppsskada även där.

Skadeläget på den skadade personen är oklart.

Utredningsarbetet pågår fortfarande för att klarlägga omständigheterna kring olyckan. Polisen söker vittnesuppgifter från olyckan, som inträffade vid cirka 17.30 i höjd med OK/Q8.

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer