Olyckstimmen: Tre separata trafikolyckor i Skellefteå

Uppdaterad
Publicerad

Under torsdagen har tre olika trafikolyckor inträffat med kort mellanrum i Skellefteå.

Det har varit en hektiskt på torsdagen för räddningspersonal i Skellefteå. Tre olyckor har inträffat under loppet av en timme.

Klockan 10.15 inkom ett larm om att en buss och en personbil ska ha kolliderat på Moröhöjden. Inga personskador ska ha uppkommit och ingen person behövde lastas i ambulans. Personbilen har bärgats från platsen.

Mopedist till sjukhus

10.49 larmades om nästa olycka då två personbilar ska ha krockat på Tjärnvägen. Det ska ha varit en person i vardera bil och bägge två har lastats i ambulans och förts till sjukhus. Skadornas art är i nuläget okända.

Strax efter klockan 11 kolliderade en moped med en personbil i korsningen Östra leden-Torsgatan. Ambulans kallades till platsen och en person är förd till sjukhus. Det är i skrivande stund oklart hur skadeläget ser ut.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.