Personbilen kördes in i ett betongfundament vid mejeriet i Burträsk. Föraren fick föras till sjukhus. Foto: Räddningstjänsten

Personbil krockade med betongfundament i centrala Burträsk

Uppdaterad
Publicerad

Vid klockan 07 på långfredagen kördes en personbil in i ett betongfundament vid mejeriet i centrala Burträsk. Föraren fick transporteras till sjukhus.

Klockan var strax innan 07 på långfredagen när SOS larmades om en singelolycka utanför mejeriet i Burträsk, Skellefteå. Räddningstjänsten larmades till platsen och det visade sig att en bil kolliderat med ett betongfundament i anslutning till mejeriet.

– Föraren har kört in i ett betongfundament, det ser som ut som någon slags källarnedgång nästan, säger Magnus Nyberg på Skellefteå räddningstjänst.

Enligt räddningstjänsten fanns bara en person i bilen och föraren har transporterats med ambulans till sjukhus och ska enligt uppgift klagat över smärtor i en arm.

Bilen har bärgats från platsen och själva byggnaden ska ha klarat sig utan några större skador.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.