Foto: SVT

Polisen efterlyser bilder av soprummet

Uppdaterad
Publicerad

Det är fortsatt hög polisnärvaro i Norsjö efter mordet på en äldre kvinna som skedde i lördags. Polisen ber nu allmänheten och tips och bilder från området kring soprummet som hon hittades i.

Det var i lördags som den mördade kvinnan hittades i ett soprum i Norsjö. Sedan dess har polisnärvaron i Norsjö varit hög.

– Vi håller polisstationen öppen och vi har många tekniker på plats. Vi håller på att samla så mycket information som möjligt inför häktningsförhandlingen som hålls på onsdagen, säger Peder Jonsson, presstalesperson vid polisen.

Kvinna hittad död i Norsjö

Polisen efterlyser nu tips från allmänheten, man vill även komma i kontakt med personer som har foton i utomhusmiljö runt om soprummet.  Om du har bilder från denna tid och plats, kontakta polisens kontaktcenter på telefon 114 14.

LÄS MER: Man anhållen – misstänks ha mördat kvinna i soprum

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Kvinna hittad död i Norsjö

Mer i ämnet