Arkivbild. Foto: TT

Polispatruller i tillslag mot garage

Uppdaterad
Publicerad

Polisen har gjort ett tillslag mot ett garage på Korpralsvägen på Teg i Umeå under eftermiddagen. Vid 21.30-tiden arbetade polisen fortfarande på platsen.

Ett vittne kontaktade SVT som berättat att två polisbilar kommit till platsen där de sökt igenom garaget.

– Samtidigt som polisen var i garaget satt det tre personer på grusgången utanför, berättar personen för SVT som också säger att platsen inte varit avspärrad något.

LÄS MER: Efter garagetillslaget – flera anhållna av polisen

Polisen förtegen om brott

Det var vid 17.30-tiden som polisen kom till platsen, och vid 21.30-tiden arbetade man fortfarande vid garaget. Strax efter 21 dök en person upp på platsen som öppnade garaget tillsammans med en omålad polisbil med vad som såg ut att vara en civilpolis som tittade in i garaget.

Men polisen är förtegen om vad det gäller och vill inte berätta något om vad för brottsrubricering det kan tänkas gälla.

– Vi har haft ett jobb där som det arbetas med fortfarande, men jag kan inte gå in på någon information kring det eftersom det jobbas med ärendet fortfarande, säger Johan Aittamaa, RLC-befäl vid polisen till SVT.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.