Foto: Privat.

Så blev kafferepet i Karlstad

Uppdaterad
Publicerad

Alexander Björk tömde butiken på allt kaffe från Löfbergs Lila. Anledningen? Skellefteå AIK spelade SM-final mot Färjestad.

Nu har har varit i Karlstad och druckit det förbjudna kaffet.

Det var efter kaffekuppen på ICA i Kåge som Löfbergs Lila:s vd Lars Appelqvist bjöd ner den anställde. Alexander Björk tackade ja till att se finalmatch fyra på plats i Karlstad, i Löfbergs Lilas loge där det serverades FBK-kaffe. Dessutom fick har spendera en natt i ”fängelse” för att han plockade bort kaffet från hyllan:

– Löfbergs bjöd på hotell i gamla länsfängelset i Karlstad som är ombyggt till hotell. Så jag fick sitta inne en natt för hysset i kaffehyllan, säger Alexander Björk till Västerbottensnytt.

Skellefteå AIK

– På morgonen efter blev jag frisläppt och jag fick en privat visning av kafferosteriet där jag drack några goda koppar kaffe på våning tio i Löfberggskrapan, fortsätter han.

Är kaffet tillbaka i butiken igen?

– Japp! Vi har laddat upp i butiken och på fredag bjuder vi på kaffe och tårta i butiken, säger Björk.

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Skellefteå AIK

Mer i ämnet