Olyckan inträffade på E4:an i höjd med Innervik, en mil söder om Skellefteå i norrgående riktning. Foto: Google earth/SVT

Singelolycka på E4 en mil söder om Skellefteå

Uppdaterad
Publicerad

Ett larm inkom vid 06.48 på fredagsmorgonen om en trafikolycka på E4:an en mil söder om Skellefteå i höjd med Innervik. Bilen hade kört in i mitträcket och står i mittenfilen i norrgående riktning.

Bilen hade kört in i vajerräcket och framvagn och hjulet är förstört, enligt Magnus Nyberg vid räddningstjänsten i Skellefteå.

– Föraren verkar det ha gått bra för, de väntar på bärgarn just nu. Det är en två-sträcka så det går att ta sig förbi men med begränsad hastighet, säger Magnus Nyberg.

Polisen skriver på sin hemsida att föraren fördes med ambulans till sjukvården och att man upprättar en anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.