Polis hittade stöldgods i Bjurholm – sju män greps på platsen

Uppdaterad
Publicerad

Polisen hittade stöldgods på en adress i Bjurholm under måndagen. I samband med det greps sju män i 20-30-årsåldern misstänkta för stöld alternativ häleri. Männen anhölls senare av åklagare.

Det misstänkta stöldgodset påträffades under måndagsmorgonen och togs i beslag av polisen. De sju personer som befunnit sig på adressen, där det misstänkta stöldgodset hittades, har gripits.  

Samtliga som gripits är män i 20- till 30-årsåldern och utländska medborgare. 

Polisen vill inte kommentera ärendet ytterligare.

– Vi vill inte riskera förundersökningen genom att gå ut med mer information, det skulle kunna försvåra utredningen. Vi vill inte försvåra för eventuella vittnen, säger Alexander Johansson, förundersökningsledare på Polismyndigheten i Umeå.

– Vi håller förhör med de misstänkta, fortsätter han.

Under tisdagen anhölls samtliga sju män. Polisen skriver på sin hemsida att man jobbar med att spåra var det misstänkta stöldgodset kommer ifrån.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.