Wilma Granlund gjorde Skellefteås enda mål. Foto: SVT

Storförlust för Skellefteå AIK:s damer

Det blev förlust i Skellefteå AIK dams första match i playoff till högsta serien. Gästande Stockholmslaget SDE vann med hela 7-1.

Stora delar av matchen var det spel mot ett mål men Skellefteås målvakt Miranda Dahlgren storspelade och höll nollan i första perioden. Det var först i tredje perioden drog målsiffrorna iväg och matchen slutade 7-1 till gästerna.

– Jag tycker att vi höll det bra i början, men sen lät vi det rinna iväg och det var surt, säger Skellefteås enda målskytt Wilma Granlund efter matchen.