Tegsvägen stängs helt 26-28 maj. Det kommer dessutom råda begränsad framkomlighet i korsningen Korpralsvägen-Verkstadsgatan till och med 4 juni. Foto: Skärmdump Umeå kommun

Tegsvägen i Umeå stängs av

Publicerad

Tegsvägen vara stängd för genomfartstrafik 27-29 maj på grund av asfaltering i korsningen Korpralsvägen-Tegsvägen. Två busshållplatser kommer inte kunna trafikeras.

För boende på Korpralsvägen kommer en tillfällig infart byggas och Tegsvägen blir helt stängd för genomfartstrafik mellan Riksvägen och Verkstadsgatan.

Asfalteringsarbetet innebär att busslinje 2 inte kommer kunna trafikera hållplatserna Ishallen och Teg centralskola. Den sistnämnda kommer få ett tillfälligt läge på Verkstadsgatan.

Arbetet med ett upphöjt övergångsställe innebär att framkomligheten i korsningen Korpralsvägen-Verkstadsgatan kommer vara begränsad till och med 4 juni.

Ombyggnationen av Korpralsvägen kommer vara klar sensommaren 2019.

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer