• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Södertälje i Södertälje kommun, Stockholms län. Det brinner i en industrilokal med kraftig rökutveckling till följd. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Stockholm.

Tre personer till sjukhus efter att bil voltat under lördagskvällen

Uppdaterad
Publicerad

Strax efter 20.00 på lördagskvällen inkom ett larm till räddningstjänsten om en bil som kört av vägen och voltat på väg 365 i Åsele kommun. I bilen satt tre personer, varav två skadades.

– Det var en personbil som hade kört av vägen och voltat, när räddningstjänsten kom till platsen låg bilen på taket, säger Magnus Holmberg, räddningschef.

När räddningstjänsten anlände till platsen satt en person fastklämd i bilen och en person satt fastklämd under bilen. Den tredje personen befann sig utanför bilen och ska inte ha skadats.

Det var halt på platser runtomkring området men räddningstjänsten kan inte bekräfta att det var halkan som orsakade olyckan.

Tre ambulanser kallades till platsen och de skadade kördes till Lycksele lasarett. Skadeläget för de inblandade är i nuläget oklart.

Föraren till bilen blåste positivt och misstänks för rattfylleri, vållande till kropsskada och grov vårdlöshet i trafik.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.