Foto: SVT

Två män anhållna efter mordförsök i Jörn i natt

Uppdaterad
Publicerad

En man har förts till sjukhus efter ett misstänkt mordförsök i Jörn natten mot torsdagen. Två män sitter anhållna och ska höras under torsdagen.

Två män sitter anhållna misstänkta för försök till mord i Jörn i natt. Polis beordrades ut på larmet klockan 00.09 natten mot torsdag.

En man har förts till sjukhus för sina skador samtidigt som två män greps. De båda misstänkta ska höras av polis under torsdagen efter att de tillnyktrat.

Umgicks under kvällen

De inblandade parterna har umgåtts med varandra under kvällen före det misstänkta mordförsöket.

– De två anhållna männen och den målsägande har umgåtts under kvällen och någon slags konflikt har uppstått. Vi har hört en del vittnen och jag ser ingen anledning att ändra brottsrubriceringen. Den målsägande befinner sig just nu på sjukhus och där har man vidtagit åtgärder som gör att han ännu inte kunnat höras, säger Magnus Öhrn, åklagare.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.