Här inträffade olyckan. Foto: Google Earth

Bil körde av rondell i Timrå och utför slänt mot E4

Uppdaterad
Publicerad

En trafikolycka har inträffat intill E4 i Timrå på lördagskvällen. En personbil har kört av vägen och fallit ned för en slänt mot E4. Tre personer har förts med ambulans till sjukhus.

Olyckan larmades strax före 19-tiden på lördagen. Enligt Örjan Stenlund, inre befäl vid räddningstjänsten i Medelpad, har en bil kommit körande från industriområdet och kört ut mot den stora rondellen som går ovanför E4.

– Där har man av någon anledning kört rakt fram. Det är en höjdskillnad ned till E4, man har landat med nosen i diket vid E4, säger Örjan Stenlund till SVT.

Det är en höjdskillnad på flera meter, men inte fritt fall utan en sluttning, enligt Stenlund.

Tre till sjukhus

Fem fordon från räddningstjänsten larmades till platsen, och två ambulanser. Främst användes räddningstjänstfordonen för att säkra upp platsen på E4 för räddningsarbetet.

Tre personer åkte i den aktuella bilen, och enligt Örjan Stenlund har samtliga tre förts till sjukvård. Skadeläget är inte känt.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.