Totalt fyra personer är nu misstänkta för delaktighet i mordet på Skönsmon i Sundsvall natten mot den 7 november. Foto: SVT

Död man identifierad av polisen – polisen utreder mord

Uppdaterad
Publicerad

Polisen meddelade på torsdagsförmiddagen att man hittat en död person på en adress i stadsdelen Skönsmon i Sundsvall. Senare under dagen uppgav polisen att offret är en man i 30-årsåldern.

Polisen kontaktades tidigt på torsdagsmorgonen av en person som gjort observationer som tydde på att allt inte stod rätt till i en hyresfastighet i Skönsmon. En polispatrull hittade vid femtiden en död person på adressen.

Eftersom det råder oklarheter om hur personen avlidit har polisen inlett en förundersökning gällande misstänkt mord.

Dödsmisshandel på Skönsmon

– Vi har spärrat av fastigheten och teknikerna arbetar med en kriminalteknisk undersökning, säger Veronica Andersson, chef för utredningssektionen.

Offret är en man i 30-årsåldern. Han har identifierats och anhöriga är underrättade.

Ingen misstänkt

I närområdet söker en hundpatrull efter spår. Polisens kriminaltekniker har också säkrat spår i området under dagen.

Polisen har i nuläget ingen gripen eller misstänkt. Under dagen kommer man bland annat att hålla förhör med personer som man tror kan ha uppgifter om vad som hänt.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Dödsmisshandel på Skönsmon

Mer i ämnet