Foto: SVT

Explosion och knivslagsmål under natten

Uppdaterad
Publicerad

Söndagskvällen och natten mot måndag innebar en hel del arbete för länets poliser.

Vid 19:20 på söndagskvällen kom larm om en stöld i Birsta. Det visade sig att en bilhandlare blivit utsatt för inbrott. Tjuven, eller tjuvarna, hade krossat sidorutorna på ett 20-tal bilar och stulit alla hjul. Polisen gör nu en teknisk undersökning och har upprättat en anmälan om grov stöld.

Knivslagsmål i Bredsand

Runt midnatt fick Sundsvallspolisen rycka ut igen. Denna gång gällde larmet flera personer som sågs slåss på en parkering i Bredsand. Ambulans fick kallas till platsen då en man blivit knivskuren i en arm. En person omhändertogs av polisen för fylleri. Händelsen lockade inte bara dit polisen utan även andra intresserade som polisen fick skingra.

Explosion i Domsjö

Vid tvåtiden på natten kom så in samtal till SOS om en explosion vid en idrottsplats i Domsjö, Örnsköldsvik. Det visade sig vara en personbil som stod i ljusan låga. Ingen människa fanns i närheten och polisen har upprättat en anmälan om skadegörelse genom brand.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.