Flera personer i slagsmål på Birsta

Uppdaterad
Publicerad

Polisen larmades ut till handelsområdet Birsta i Sundsvall där flera personer råkat i slagsmål utanför en hamburgerrestaurang på fredagskvällen.

Larmet kom vid 23.40 och flera patruller larmades ut till slagsmålet, där de blev tvungna att avvisa flera personer från platsen.

En person fick mindre skador och fick åka till sjukhuset med ambulans. Patrullerna gjorde två anmälningar om misshandel.

Bråk på bussen

Polisen hade ytterligare ett bråk att hantera tidigare under kvällen, vid niotiden. Då hade en passagerare i 15-årsåldern börjat bråka med en busschaufför i Örnsköldsvik. Chauffören kunde till sist hålla fast pojken till polisen kom fram.

De tog med sig pojken för kroppsbesiktning och förhör, och han misstänks nu för våld och hot mot tjänsteman samt ringa narkotikabrott.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.