Foto: Fredrik Israelsson

Folksamling, fylleri, och bråk under natten

Publicerad
En stor folksamling störde ordningen i Kramfors, bråk uppstod på Södra berget i Sundsvall och polisen fick gripa in vid en ungdomsfest i Njurunda. Polisen i Västernorrland rapporterar om en natt med normal arbetsbelastning.

Natten mot lördag har inneburit en rad ingripanden för polisen i Västernorrland. I centrala Kramfors samlades omkring 400 bilburna personer i åldrarna 14-25 år och spelade hög musik. Polisen tvingades spärra av parkeringsplatser vid två livsmedelsbutiker på grund av den stora ansamlingen av folk och man utfärdade ett antal ordningsböter för trafikförseelser.

Bråk på Södra berget

På Södra berget i Sundsvall uppstod ett bråk mellan ett antal personer och polisen omhändertog en person för fylleri och ringa narkotikabrott. I en lokal i Njurunda avbröt polis tillsammans med fältassistenter en ungdomsfest där ett större antal berusade ungdomar deltog. Polisen beslagtog alkohol och kontaktade vårdnadshavare.

Narkotika och kniv

I Själevad omhändertog polisen en berusad person och i Gullänget påträffade en polispatrull narkotika och en kniv när en misstänkt person kontrollerades. En kvinna i 25-årsåldern omhändertogs i Sundsvall och i samband med omhändertagandet påträffades narkotika.

I Bollstabruk uppstod en bilbrand under natten och polisen kallades till en ort i närheten av Kramfors där ett fall av misshandel ska ha inträffat. Polisen har också upprättat en anmälan om stöld efter ett inbrott i stadsdelen Södermalm i Sundsvall.    

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer