Firar du studenten trots pandemin? Berätta mer i vår chatt. Foto: SVT

Chatt: Hur firar du studenten – dela med dig av dina planer

Uppdaterad
Publicerad

Andra året med pandemi – och även i år blir studentfirandet lite mer annorlunda än vanligt med tanke på smittorisker och restriktioner.

Hur firar ni er student? Dela med er i vår chatt! Ni kan också maila bilder till oss på vasternorrland@svt.se.

SVT rapporterade · Hur firar du studenten?

Hur kommer det sig att ni gör ett inslag om Skvadern när det är fler skolor som tagit studenten idag? Förstår att ni måste göra ett urval men det faller ofta till skvaderns fördel vilket gör att SVTs opartiskhet känd lite tveksam.

M

Hej M! Att vi valde att besöka Skvaderns skola i Sundsvall beror på att de är en av de första i länet att ta studenten, vi har kollat runt i alla kommuner. Men vi kan förstås ha missat. Jag hoppas att vi också får in bilder från fler studentfiranden. Mvh Kristin Hånell, redaktör

SVT · Kristin Hånell

om alla studenter tog sitt ansvar, hur attans tråkigt det än är så hade de inga fester, jag kan inte tänka mig att det är värt att ha kul en kväll, och samtidigt riskera att bli sjuk.
En uppmaning till alla att tänka på att det kanske inte är över.

Orolig medmänniska
SVT · Kristin Hånell

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer

Coronaviruset i Västernorrland

Mer i ämnet