Foto: TT

Inbrott på restaurang Vindhem

Publicerad

Flera inbrott inträffade i sundsvallstrakten natten mot tisdag. Dels Nolbygrillen där tjuvarna inte fick med sig något byte och dels restaurang Vindhem där bytet bestod av gårdagens växelkassa.

Strax före midnatt gjorde två personer inbrott i Nolbygrillen söder om Sundsvall. De krossade en ruta och ett vittne såg sedan hur två personer sprang från grillen men enligt polisen fick inte tjuvarna med sig något byte från platsen.

Vid 03-tiden på natten var det restaurang Vindhem på Alnö utanför Sundsvall som drabbades. Tjuvar tog sig in i lokalen fönstervägen, en anställd som bor i närheten rusade ut när larmet gick men hann bara se bakljusen på en bil som försvann.

I det fallet kom tjuvarna över restaurangens växelkassa på ett par tusen kronor enligt polisen. I inget av fallen har man i nuläget några misstänkta för inbrotten.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.