Ingen misstänkt för mordförsöket i Sundsvall – polisen vädjar om tips

Uppdaterad
Publicerad

Vid 22-tiden i torsdags blev en man i 30-års åldern utsatt för en grov misshandel med stickvapen i centrala Sundsvall. Händelsen utreds som försök till mord men polisen har ingen misstänkt för dådet.

– Har man några tips är vi jätteintresserade, säger Jonas Holmström, utredare grova brott..

Mannen som utsattes för mordförsöket blev allvarligt skadad men läget är stabilt och inte livshotande, enligt polisen, som även säger att mannen fortsatt är kvar på sjukhuset.

Polisen har hört mannen om händelsen.  

– Detaljer om händelsen kan jag inte att gå in på. Men han har lämnat sin berättelse, så mycket kan jag säga, säger Jonas Holmström på polisen

Övervakningskamera intressant 

Polisen har hållit ett antal förhör och analyserar just nu en övervakningsfilm från macken Cirkle K där mordförsöket ägde rum.

Jonas Holmström säger att polisen hoppas att någon sett eller hört något kring händelsen.

– Har man några tips är vi jätteintresserade. Det hände runt 22-tiden vid Cirkle K på Bergsgatan och det är ett område där många människor rör sig, så någon kan rent av ha sett händelsen, säger Jonas Holmström.  

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.