E4 mellan Ullånger och Docksta är avstängd i norrgående riktning efter en lastbilsolycka. Innehållet i släpet till lastbilen ligger i diket. Foto: Räddningstjänsten Höga Kusten Ådalen/Google Earth/SVT Design

Lastbil välte vid Docksta – Trafiken fortsatt påverkad på E4

Uppdaterad
Publicerad
En lastbil välte på E4 mellan Ullånger och Docksta under natten mot fredag. Norrgående körfält är avstängt och kommer inte att öppnas förrän vid kvällstid på fredagen.

Olyckan inträffade vid 01-tiden natten mot fredagen då en lastbil med släp körde in i mitträcket och därefter ner i diket. Släpet blockerar trafiken i norrgående rikting och trafiken leddes till en början om.

Från 06:30 släpptes trafiken på växelvis, i det södergående körfältet. Delar av godset ligger spritt över vägbanan. Det är en lastbil på platsen för att lasta på godset som föll ur.

Det går att köra åt båda hållen växelvis i södergående riktning och de beräknar att vara klar för att öppna vägen vid kvällstid. Ingen person skadades i samband med olyckan.

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer