Lastbilsolycka på E4 söder om Sundsvall

Uppdaterad
Publicerad

En singelolycka med en långtradare som gått av vägen ledde till helstopp på E4 i norrgående riktning i höjd med Kvissleby från tidigt på onsdagsmorgonen till strax efter kl 14 på onsdagen.

Olyckan inträffade kring tio över sex på onsdagsmorgonen då långtradarekipaget på väg norrut av okänd anledning gick av vägen.

– Den främre delen står i diket och släpet står på tvären över vägbanan. Ingen är förd till sjukhus och ambulansen har lämnat platsen, sa räddningstjänstens inre befäl Michael Lundberg till SVT på onsdagsmorgonen.

Foto: SVT Design

Olyckan har haft mycket stor påverkan på E4-trafiken i norrgående riktning under hela dagen. Det var totalstopp på platsen under cirka åtta timmar och den norrgående trafiken styrdes om till gamla E4 (väg 562) mellan trafikplats Nolby och trafikplats Stockvik.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.