Arkivbild Foto: SVT

Misstänkt rattfull man körde i diket två gånger samma kväll

Uppdaterad
Publicerad

Under natten mot söndag blev en man i 50-årsåldern misstänkt för rattfylleri två gånger inom loppet av några timmar. Båda gångerna körde han ned bilen i ett dike på nästan samma plats, i Bjärtrå i Kramfors.

Det  var vid 23-tiden på lördagskvällen som polisen för första gången åkte ut på en trafikolycka där en person kört i diket. Föraren som visade sig vara en man i 50-årsåldern togs därför med för provtagning, misstänkt för grovt rattfylleri. Men mannen släpptes sedan.

Ned i diket igen

Vid 02-tiden på söndagsmorgonen var det dags igen. Polisen larmades återigen om en dikeskörd bil i samma trakt och när de kom till platsen så återfanns återigen samma man. Han togs då med för provtagning igen och ytterligare en anmälan om grovt rattfylleri och olovlig körning upprättades.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.