Modo vann toppmötet med Djurgården Foto: Bildbyrån

Modo vann toppmötet med Djurgården

Serietvåan Modo befäster sig uppe i toppen av SDHL och fortsätter att skava ledande Linköping i hasorna.

Borta mot Djurgården vann de med tennissiffrorna 6-2 och avståndet upp till ettan är nu sex poäng, dock har Modo två matcher mindre spelade.

Bortalaget var endast i underläge under ett tillfälle i matchen. Djurgården tog ledningen tre minuter in i första perioden, men fem minuter senare kom två snabba mål från Modo. Sedan släppte de aldrig taget om ledningen och kunde inkassera tre viktiga poäng.

Bästa målskytt blev Erika Grahm med två kassar.

Redan under lördagen väntar en ny toppmatch. Då möter Modo just serieledaren Linköping borta.