Nere för räkning – men Modo reste sig

Med tre mål på drygt tre minuter förändrade Modo matchbilden totalt i onsdagens möte med Karlskrona.

Redan i matchens första minut satte hemmalaget första målet och fem minuter senare utökade KHK till 2–0. Modo var det sämre laget men i andra periodens sjunde minut lyckades Kalle Jellvert i alla fall reducera till 2–1.

Hemmamatch på fredag

Under de de fyra första minuterna i tredje perioden gjorde Modo inte mindre än tre mål, genom bland andra Patrik Karlkvist och Jonathan Johnson. Karlskrona lyckades sedan inte få in pucken bakom Hanses utan slutresultatet skrevs till 2–4.

Nästa match för Modo blir på fredag då Tingsryd gästar Örnsköldsvik.

Efter fem spelade matcher har Modo fyra trepoängare och en förlust. Laget ligger tvåa i tabellen efter AIK som har en match mer spelad.